Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Puter og pledd fra Ferm Living.

Puter og pledd fra Ferm Living.

Tre utvalgte blant sesongens tekstiler

Tekst

Vil du få varsel hver gang Dorthe Smeby publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Puter, pledd og romdelere preget av grafiske mønstre.

Abstract Cushions

Putekolleksjon fra Tom Dixon

Tom Dixons nye putekolleksjon er designet av den britiske kunstneren Josephine Ortega, og har fått navnet Abstract Cushions. De bustete putene er håndvevet i Benares i Nord-India, med en teknikk som tradisjonelt brukes til gulvtepper. De nonfigurative motivene er hentet fra detaljer i Ortegas vannfargemalerier, og paletten – jordfarger, oransje og «brente» nyanser – er inspirert av 1970-tallets veggtekstiler.
tomdixon.net

Putekolleksjon fra Tom Dixon.

Putekolleksjon fra Tom Dixon.

Chainette

Tekstiler fra Kvadrat

Tekstilprodusenten Kvadrat har samarbeidet med designerbrødrene Ronan og Erwan Bouroullec om en serie stoffer med grafiske mønstre. Tekstilene har fått navnet Chainette, som er det franske ordet for «lite kjede», og har strenge og minimalistiske linjer brodert på transparent stoff. Tekstilene kan benyttes som gardiner og romdelere, og tanken var å eksperimentere med lys og skygge på vegger, gulv og tak – alt ettersom lyset treffer tekstilene i løpet av dagen.
kvadrat.dk

Tekstiler fra Kvadrat.

Tekstiler fra Kvadrat.

Ikke gå glipp av noe!

Få ukebrev med D2s beste saker rett i innboksen.

Meld deg på her

Medley

Puter og pledd fra Ferm Living

Kolleksjonen Medley, designet av Trine Andersen for danske Ferm Living, består av puter og pledd med enkle geometriske former, basert på en grid av ruter og striper. Fargepaletten spenner fra frisk sitrongul og dus grå til dyp vinrød og mørkleblå. Pleddene i serien er produsert i 100 prosent bomull, og kan fungere både som dekorativt element – slengt over en sofa – eller som pledd på tidlige høstkvelder.
fermliving.dk

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.