Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Langt nede. – Det føltes helt åndssvakt, sa kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard om kontrasten mellom at verdenspressen står og drar i en, til full nedstenging og stillhet. Nå rakk han i det minste å fridykke etter skjell. – Og hunden min er mer fornøyd enn noen gang!

Langt nede. – Det føltes helt åndssvakt, sa kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard om kontrasten mellom at verdenspressen står og drar i en, til full nedstenging og stillhet. Nå rakk han i det minste å fridykke etter skjell. – Og hunden min er mer fornøyd enn noen gang!

Michelinstjerne, internasjonal ståhei og fullbooket ut året. Så kansellerte koronakrisen alt.

Tekst

Vil du få varsel hver gang Nils Anker publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

– Det føltes helt åndssvakt, sier Nicolai Ellitsgaard, kjøkkensjef på Under.

Danskemåten. En lærer smakte Nicolai Ellitsgaards kringle etter farfarens oppskrift og mente han burde bli kokk. Det appellerte en stund å kunne sove lenge på morgenen, men slik er jo hverken yrket eller ambisjonene lenger. Under ble i vinter kåret til verdens beste restaurant av Wallpaper. – Restauranten er blitt en livsstil. Den er alt, sa Ellitsgaard.

Danskemåten. En lærer smakte Nicolai Ellitsgaards kringle etter farfarens oppskrift og mente han burde bli kokk. Det appellerte en stund å kunne sove lenge på morgenen, men slik er jo hverken yrket eller ambisjonene lenger. Under ble i vinter kåret til verdens beste restaurant av Wallpaper.