Langt nede. – Det føltes helt åndssvakt, sa kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard om kontrasten mellom at verdenspressen står og drar i en, til full nedstenging og stillhet. Nå rakk han i det minste å fridykke etter skjell. – Og hunden min er mer fornøyd enn noen gang!

Langt nede. – Det føltes helt åndssvakt, sa kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard om kontrasten mellom at verdenspressen står og drar i en, til full nedstenging og stillhet. Nå rakk han i det minste å fridykke etter skjell. – Og hunden min er mer fornøyd enn noen gang!

Michelinstjerne, internasjonal ståhei og fullbooket ut året. Så kansellerte koronakrisen alt.

Tekst

Vil du få varsel hver gang Nils Anker publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

– Det føltes helt åndssvakt, sier Nicolai Ellitsgaard, kjøkkensjef på Under.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner