D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • Magasinet
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • DN Mer
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Lindesnes

GE Healthcares fabrikk her like ved tettstedet Spangereid i Lindesnes kommune er regionens største arbeidsgiver. Nå blir det investert 800 nye millioner her. Det betyr 100 nye arbeidsplasser.. Foto: GE Healthcare

GE investerer 800 millioner i Lindesnes: – Enorme ringvirkninger

Kragerø kommune har gitt unntak for byggeforbudet i strandsonen i 75 prosent av søknadene de siste fire årene. I Mandal ble 96 prosent av søknadene innvilget.. Foto: Geir Olsen/NTB Scanpix

Hyttekommune sa ja til 96 prosent av strandsone-søknadene

Langt nede. – Det føltes helt åndssvakt, sa kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard om kontrasten mellom at verdenspressen står og drar i en, til full nedstenging og stillhet. Nå rakk han i det minste å fridykke etter skjell. – Og hunden min er mer fornøyd enn noen gang!.

Michelinstjerne, internasjonal ståhei og fullbooket ut året. Så kansellerte koronakrisen alt.

Få varsel når vi skriver om
Lindesnes

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Stjernepudding. Med mel av fermentert bygg og en topping av modnet silderogn, er Under og kokk Nicolai Ellitsgaards fiskepudding en silkemyk idealversjon av den norske middagsklassikeren..

Fiskepuddingen som fikk Michelin-stjerne

Restaurant Under i Lindesnes.. Foto: Sondre Transeth

Gründere ber om fiskeforbud ved undervannsrestaurant

Under er en restaurant så ulogisk og besnærende man kan tenke seg – halvannen time fra nærmeste by, under vann og med vindu mot havbunnen..

Et Under

Åge Igland hos superlønnsomme Korshavn Havbruk mener myndighetenes stadig strengere krav er hovedårsaken til at kostnadenei opprdrettsbransjen skyter i været. Lindesneshalvøyen i bakgrunnen.. Foto: Tomm Wilgaard Christiansen

– Jeg synes det er blitt vel hysterisk

Snøhetta har tegnet verdens største undervannsrestaurant som etter planen åpner ved Lindesnes i april 2019.. Foto: Mir/Snøhetta

Koster 2500 kroner per person om du ikke dukker opp

Ettertraktet kardinal.. Foto: Sigurd Fandango

36.000 på jakt etter kardinalen

Bølgesikker. Utformingen av restaurant Under er blant annet inspirert av tyske etterlatenskaper fra Annen verdenskrig – bunkere og andre betonginstallasjoner som har stått i vær og vind i 75 år. – Bygget er laget for å stå imot ganske store naturkrefter. Dette er ikke noe pinglegreier, sier arkitekt Rune Grasdal, leder for prosjektgruppen i Snøhetta.. Foto: MIR and Snøhetta

Snøhetta bak verdens største undervannsrestaurant

Hummerforsker Alf Ring Kleiven ved Havforskningsinstituttets forskningsstasjon Flødevigen ved Arendal håper de nye og strengere reglene for hummerfisket skal bidra til styrket bestand. Men det vil ta tid.. Foto: Sondre Steen Holvik

Jubler for strengere hummerregler

VIRKER: Hummerforsker Alf Ring Kleiven ved Havforskningsinstituttet sier etablering av hummerreservater er svært effektivt for å bedre bestanden. Foto: Sondre Steen Holvik. Dagens Næringsliv

Nytt reservat for hummeren

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.