D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • DN Helg
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
    • Skattelister
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Fuglen

Nevzat Arikan har bygget opp et konsern med flere suksessfulle restauranter. Nå må han selge unna Olympen for å berge resten. Her er han sammen med forretningsutvikler Kristian Afzelius.. Foto: Andre Liohn

Selger kultrestauranten «Lompa» for å redde resten av restaurantimperiet: – Jeg trodde ikke det var mulig. Det er helt utrolig

Einar Kleppe Holthe har sammen med gamle kompiser bygget kaffebarer, cocktailbarer og restauranter i Oslo, Japan og New York.. Foto: Hanna Kristin Hjardar

Selskapene til kaffegründer trues av konkurs

Stødig. Arne Tjomsland drømte om å få elgfiguren utført i bronse. – Jeg har arbeidet voldsomt med elgene. Jeg vet at oksen tåler å bli 13 meter høy, sa han til Bonytt i 1959..

Femtitallsfigurer er blitt ettertraktede samlerobjekter

Få varsel når vi skriver om
Fuglen

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Begynnelsen. Fuglens første Tokyo-filial, som åpnet i 2012 og ligger i en rolig sidegate i Tomigaya i Shibuya-distriktet. Lenger inn i gaten ligger møbelforretningen deres..

Norsk bar har bygget et kafé- og utelivsimperium i Tokyo

Populær. Fuglen selger mellom 3000 og 4000 glass av signaturcocktailen i året, så den forsvinner ikke fra ­menyen med det første.. Foto: Marius Viken

Lær å lage Fuglens signaturcocktail

Duo. Sammen med Jørgen Hansrud driver Talor Browne også Talor&Jørgen, en kaffeabonnementstjeneste som ligner litt på matkassekonseptet, bare med kaffe..

Hun baker 15.000 donuts i året

Even Ramsvik er Ylajalis kjøkkensjef. Foto:Thomas Haugersveen.

Åpner spisested på Astrup Fearnley Museet

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.