D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • Magasinet
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • DN Mer
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Hardanger

Det er her på gamle Lista flystasjon det nye biogassanlegget nå blir realisert – med byggestart på senhøsten.. Foto: Tomm W. Christiansen

Måtte til Frankrike for å finne biogass-investorer: – Ganske lunken mottagelse her hjemme

Familien Utne har gjennom årene saltet ned nær en milliard kroner i Hotel Ullensvang på Lofthus i Hardanger. Nå er hotellet til salgs.. Foto: Eivind Senneset

Familien vil selge Hotel Ullensvang etter 174 år: – Klart dette er vemodig

Spede spirer. Eiketreet er lite nå, men roten er satt inn med trøffelsporer som – om alt går som det skal – vil produsere vintertrøfler om noen år..

Dyrker trøfler på Vestlandet

Få varsel når vi skriver om
Hardanger

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!

Hardanger Bestikk flytter utenlands etter 60 år

Bean to bar-sjokkis. Trenden har pågått i noen år, og Fjåk sjokolade fra Eidfjord i Hardanger produserer håndlaget kvalitetssjokolade fra bunnen av.. Foto: Agurtxane Concellon

Lager sesongbasert sjokolade i Eidfjord

Rødt som tyttebær. – Når vi får fart på markedet, er det ikke nok epler i Hardanger, sier eplebonde og siderprodusent Olav Bleie.

Han lager sideren som ble utsolgt på polet

Els Geelen gjeter første kull av kyllinger med økologiske foreldre ved Homlagarden.. Foto: Helge Skodvin

Først i Norge med ny, økologisk kyllingrase

Barbara Zanoni Utne (til høyre) på Hotel Ullensvang i Hardanger mener det bør innføres en egen cruisepassasjeravgift. Her er hun sammen med ektemannen Hans Edmund.. Foto: Eivind Senneset

Vil ha færre og rikere turister

Kun det beste i glasset er godt nok til den norske hummeren. Foto: Sigurd Fandango.

Dette drikker du til hummer

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.