<p>Anine Kierulfs beskrivelse av livet som doktorgradsstipendiat ved det juridiske fakultet frem til for tre år siden, er nedslående lesning. «Det var ubehagelig som akademikerspire å se mine første forsøk på offentlige fagsynspunkter latterliggjort av etablerte professorer i spaltene».</p>

Anine Kierulfs beskrivelse av livet som doktorgradsstipendiat ved det juridiske fakultet frem til for tre år siden, er nedslående lesning. «Det var ubehagelig som akademikerspire å se mine første forsøk på offentlige fagsynspunkter latterliggjort av etablerte professorer i spaltene».

Anine Kierulf tar en for laget i viktig oppgjør med ukultur

Tekst

Vil du få varsel hver gang Eva Grinde publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Anine Kierulf opplevde latterliggjøring, posisjonering og spisse albuer fra mektige professorer. Slike maktmekanismer blir satt på spissen alle steder der enere dyrkes.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner