DN Helg

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • DN Helg
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
    • Skattelister
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Pølser

Fyrrige farger. Når et måltid skal spises utendørs i minusgrader, så må det både smake og sparke litt ekstra..

Lag shakshuka til frokost neste gang du skal sove ute

Fest type pølse. Grovkvernet håndverkspølser med smaksrikt tilbehør..

Pølser på tysk manér

. Foto: Sigurd Fandango

Kostholdsrådene, pytt sann. Fremover skal alle pølser i frityrkokeren

Få varsel når vi skriver om
Pølser

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Fornem hurtigmat. Hummer med majones og brunet smør i pølsebrød..

Hummer i pølsebrød? Ja, takk!

EUs sjefforhandler Maros Sefcovic (til venstre) og hans britiske motpart David Frost, rett før bruddet i forhandlingene i London onsdag. Bak deres respektive sekundanter.. Foto: EDDIE MULHOLLAND/AFP/NTB

Pølser og kjøtt skaper problemer i Brexit-forhandlingene

Nattmat. Tidlig på 1970-tallet var det rundt regnet 700–800 pølsevogner i det flate landet. Nå er antallet rundt 100. Om natten er det kun én pølsevogn som står igjen i Kongens By. Den på Rådhusplassen, selvsagt..

Guide til Københavns beste pølsevogner

Stor test av 15 forskjellige wienerpølser..

Stor test: Så mange pølser, så lite godt

.

To retter i én: røkt kjøttpølse med kålrotstuing og pytt i panne

.  

– Du er ikke nødt til å tyne alt ut av dem du jobber sammen med

.

Latmannsmiddag

Syltet. Hans Bratwurst står øverst på menyen på pølsestedet Wurst. Den kommer med sauerkraut, syltet rødløk og agurk. Smaken var god, men pølsa kunne hatt litt mer tyggemotstand.. Foto: Camilla Jensen

Perfekt fredagslunsj

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.