Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Et eget rom? Disse, og minst 31 andre restauranter i Oslo har chambre séparée. Fra venstre øverst: Brasserie Ouest, Statholdergaarden (i midten) Grand Hotel, Festningen og Vaaghals (nederst til høyre).

Et eget rom? Disse, og minst 31 andre restauranter i Oslo har chambre séparée. Fra venstre øverst: Brasserie Ouest, Statholdergaarden (i midten) Grand Hotel, Festningen og Vaaghals (nederst til høyre).

Her finner du restauranter med chambre séparée i Oslo

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Avslutning, julebord, møter – av og til er det nødvendig med et eget rom på restaurant. Her er 36 restauranter med chambre séparée.

Det er en jungel der ute. Oslo er full av gode restauranter som alle gjør sitt for at gjester skal få en fin opplevelse. Men hvor finnes rommene der gjestene virkelig kan ha selskapet sitt i fred, når det ikke er nok å sitte i en skjermet del av spisesalen?

Vi har kartlagt store deler av Restaurant-Oslo for å finne spisesteder som har chambre séparée, egne rom for lukkede selskap der andre gjester ikke kan høre eller se hva som foregår fra sine egne bord.

Fakta: Chambre séparée

Eget rom i restaurant som kan reserveres for lukkede selskaper

Omfatter i denne guiden ikke skjermede områder eller mezzaniner

Eget rom

Vi har utelukket mezzaniner eller avsondrede kroker, og rapportert om helt separate lokaler.

Rommene spenner fra intime rom der så få som fire gjester kan spise middag eller holde møte i fred – til store selskapslokaler med plass til 90.

Informasjonen er basert på egenrapportert informasjon fra 36 av restaurantene vi har kontaktet. Guiden er ennå ikke komplett, og vil etter hvert omfatte også andre deler av Norge.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner