Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Jamie Oliver

Kaninfôr fra subkontinentet. Fra øverst hvitløks- og ingefærpoteter, tomatchutney (tonk), dal makhani og pannestekte naan..

Ikke kjøp halvstekte naan på super’n, de smaker såle!

Konkurs. Jamie Olivers britiske restauranter, blant annet 23 filialer av Jamie's Italian, er nå satt under administrasjon på grunn av økonomiske problemer. Mer enn 1000 arbeidsplasser står i fare.. Foto: Leon Neal/Getty Images

Nær konkurs for Jamie Oliver

Jamie Oliver har opplevd tøffe tider for sitt restaurantimperium.. Foto: Eric Gaillard/Reuters/NTB Scanpix

Jamie Oliver: – Jeg har ikke flere penger

Få varsel når vi skriver om
Jamie Oliver

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Jamie Olivers restaurantimperium er i hardt vær.. Foto: Laurent Gillieron/Keystone via AP/NTB Scanpix

Jamie Oliver kjemper for sitt forretningsimperium

Balansert kjøkken. The River Cafe har som mål at det jobber like mange kvinner som menn på kjøkkenet. – Det er viktig å ha den miksen, sier grunnlegger Ruth Rogers (i midten), her flankert av sine to kjøkkensjefer Sian Wyn Owen og Joseph Trivelli.. Foto: Ebuty Press

Kundene klaget på suppen med gammelt brød og tomat

.

Tips til kokebøker du kan gi bort til jul

Jamie's Italian er ikke mer italiensk enn at det sniker seg inn noen burgervarianter og tilbehør som coleslaw og pommes frites av søtpoteter på menyen.. Foto: Gorm K. Gaare

Ujevnt på Aker Brygge

Rått lam med fjorårets syltede grønnsaker står på menyen på Noma-avleggeren Restaurant 108.

Noma-avlegger åpner i dag

Jamie Oliver under EAT Stockholm Food Forum som startet mandag i Stockholm. 
                  Foto: Lise Åserud /. NTB scanpix

– Vi er en nasjon med energidrikker som drivstoff

.

- Dere er her for å endre livet for ni milliarder

Eyvind Hellstrøm bruker både hele fedd av hvitløk og kvister med timian når han steker biff. Foto: Sune Eriksen.

Slik steker du perfekt biff

Foto: Luca Kleve-Ruud.

Den store kjendisvintesten

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.