Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Julebakst

Alle gode ting er tre. Lussekatter, amaretti og safrankarameller hører julen til..

Under pandemien ble fotografen koronafast på en gård. Det ble starten på en ny karriere

En pepperkake, enten den er bakt fra grunnen hjemme eller kjøpt i all hast på nærmeste brustadbu for å gå til gløggen på kontoret, skal være tynn og sprø, og ha en tydelig søt kryddersmak.. Foto: Gunnar Blöndal

Stor test av butikkpepperkaker

Sjokolade er alltid godt. Med friskhet fra tørkede bringebær, blir Sverre Sætres kuleformede bringebærkonfekt en vinner etter middagen.. Foto: Jimmy Linus

Syv sorter glutenfritt julegodt

Få varsel når vi skriver om
Julebakst

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Lær å lage en firflettet lussekatt slik de gjør på Åpent Bakeri.

Slik lager du lussekatter

Masse mandler. Ikke vær gjerrig når du lager sirupssnipper. Sverre Sætre liker å strø mandler over hele kaken, sammen med finrevet appelsinskall, brunt sukker og tørkede aprikoser. Snippene kan også dyppes i mørk sjokolade.. Foto: Lars Petter Pettersen

Sirupssnipper med en vri

.

– Ihjelpisket krem og harde multesteiner – det må jo være mulig å lage noe som er bedre

.

Det er fortsatt tid til et slag til

Rør julekakerester inn i hjemmelaget iskrem for en original dessert. Foto: Tommy Andresen.

Lag iskrem av kakerestene

Ostekake med pepperkakebunn smaker litt mer spennende enn vanlig. Foto: Tommy Andresen.

Bruk pepperkakene som ostekakebunn

Små, engelske mince pies med tørket frukt og krydder. Foto: Tommy Andresen.

Bak med Smak: Fire julekaker utenom det vanlige

Med kanel og en klype espressopulver får kransekakedeigen et helt nytt liv som tyske kanelstjerner. Foto: Tommy Andresen.

Bak med Smak: Tyske kanelstjerner

Basler brunsli - en avhengighetsskapende sveitsisk spesialitet med mandler og sjokolade. Foto: Tommy Andresen.

Bak med smak - julens beste småkaker

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.