Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Plah

Poco Loco. Benedikte Ferner falt for den gamle lokomotivstallen etter å ha vært innom mens den var keramikkverksted. – Da vi dro herfra, sa jeg at hvis dette kommer til salgs, skal vi kjøpe det, sier hun..

Middagene hos bestefar kong Olav var en innføring i vakre bord og god mat

Fiskekaker med currypaste, Tod mun plah. Se oppskrift i artikkelen..  

Det store gatekjøkkenet

Stekt ris - Khao pad, se oppskrift lenger nede i saken..  

– Å koke ris kan være vanskelig

Få varsel når vi skriver om
Plah

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
.

– I Thailand serveres fisken alltid hel

.

Pirrende thaikrydder løfter norske skalldyr til himmels

.

Thaisuppene som får deg til å svette

.

Fyrige salater

Svart. Lokalet er mørkt, men Plah restaurant holder koken selv om den er blitt over 13 år.. Foto: Linda Næsfeldt

13 år og like god

Etnisk minimalisme. Plah klarer fint balansegangen mellom asiatisk kitsch og vestlig minimalisme. Foto: Fartein Rudjord.

Thai på tomgang

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.