Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Restaurant Credo

Credo flytter til Oslo.. Foto: Sigurd Fandango

Credo flytter til Nasjonalbiblioteket

Etter utdelingen kunne Hot Shop, Schlägergården, Hyde og i Oslo, og Lysverket i Bergen skilte med hver sin Michelin-stjerne. Fra venstre: Joe Bøe Klakegg (Hot Shop), Matthew North (Hyde), Cristopher Haatuft (Lysverket) og Björn Svensson (Schlägergården).. Foto: Reuters/NTB/Tommy Andresen/Per Thrana/Lars Petter Pettersen

Fire nye Michelin-stjerner til Norge

Heidi Bjerkan står bak restaurantene Credo, Edoramen og Jossa mat og drikke i Trondheim. På Jossa har de ikke nok ansatte til å holde åpent hver dag.. Foto: Øystein Lie

Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte

Få varsel når vi skriver om
Restaurant Credo

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Minimal luksus. Så vidt grillet sjøkrepshale med en dæsj smaksintensiv majones er mat Heidi Bjerkan liker å servere..

Credos krepsehale med plommer og majones

Serr? Innredningen hos Jossa kan minne om matsalen på en ungdomsskole. Men maten og stemningen er mye bedre..

Strålende lunsj hos Credos lillesøster

Etterlyser reform for reiselivet

Ute etter å ta dem?

Heidi Bjerkan, eier av restauranten Credo i Trondheim, lurte på om politiet og Skatteetaten var helt gale da 14 personer troppet opp på den fulle restauranten for å drive tilsyn i flere timer.. Foto: Øystein Lie

Tilsyn ble mareritt for topprestaurant

Mirakelet på Lade. Eier og kjøkkensjef Heidi Bjerkan serverer blendende og iøynefallende mat, henger moderne kunst over gammel graffiti og griller gjerne ved bordene. Credo modner andebrystene selv og henter gulrøtter fra hagen til direktørboligen utenfor..

Norges beste restaurant ligger i Trondheim

Prisnominert. Credo-kokk og -medeier Heidi Bjerkan er nominert til Basque Culinary World Prize som deles ut tirsdag..

Credo-kokk Heidi Bjerkan: – Det er ganske uvirkelig

Deilige potetlomper servert med rømme. Det er også godt med skinke, rakfisk og mye annet.. Foto: Øystein Lie

– Retten de fleste kicker på

Credo-kokk Heidi Bjerkan elsker innmat, som hun spiste mye av da han bodde i England. Her er lammenyrer på toast..

Lammenyrer: – En frokost for dem som er tøffe i trynet

Heidi Bjerkan gir deg oppskriften på sprøtt grisehode med norske vinterepler..

– En alternativ fredagskveld

Smartbrød. Det holder seg lenge, kan stables og inneholder sunt, sammalt mel. Flatbrød var det folk hadde før stekeovn ble vanlig..  

Slik lager du norsk «popkorn»

Halvfest. Slik pimper de grøten når det er halvfest i Orkdal: Byggmelsgrøt kokt på skummet melk får topping av rømmegrøt og forvandles til fortånnågraut..  

Dagens dobbel

Stassmør. Smørformen er et av klenodiene på Fannremsgården i Orkdal, og ble brukt av Jon Fredrik Skauges oldemor. En stor smørklump med flotte ornamenter på festbordet var status og tydet på velstand..

Smør slik oldemor laget det

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.