Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Restemat

.

Slik gjør du restene av stiltonosten nyttårsfine

Hendig format. Kjekjøtt kan fort bli litt senete. Dét problemet unngår du enkelt ved å bruke kjøttet til å lage pølser..

Slik kan du bruke kjekjøttet som ellers kastes

Krokete. Butikkene vil kanskje ikke ha dem, men på Rest er kriker og kroker ingen hindring..

Slik lar du gulrøttene spille hovedrollen

Få varsel når vi skriver om
Restemat

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Bakt og fylt.  Jimmy Øien baker purren og fyller den med purrehollandaise..

Purre er en av kjøkkensjef Jimmy Øiens favorittingredienser

Overflod. Er det noe vi har mye av her i landet, så er det brune bananer. På restauranten Rest får de nytt liv..

Lær å lage deilige desserter av brune bananer

.

Ta ostesmørbrødet til nye høyder

.

Tørt brød i skapet? Slik lager du krutonger

God, gammel mat. Thomas Horne har laget bok om kunsten å ikke kaste mat..

– Gi blaffen i datostemplingen

Har du rotgrønnsaker liggende i kjøleskapet? Da kan du lage en billig, velsmakende middag av rotgrønnsaker med ostekrem..  

– Du kaster ikke så lett det du har dyrket selv

En lørdagsklassiker. Fylt squash med bolognesesaus er god familiemat til lørdagskosen.. Foto: Tommy Andresen

Husker du 80-tallsklassikeren?

Bollerester? Lag Brødpudding med friske bær..

– Vanskelig å la være å spise opp alt

Restemat. Sushi har kort holdbarhet, men restene kan bli både forrett og suppe..  

Sushirester? Lag denne suppen

Slik tar du vare på restene. Lag pai av potet restene.. Foto: Tommy Andressen

Kokte du for mye poteter? Lag pai

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.