Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Salt

Oslolosen. Synne Øverland Knudsen er festivalsjef for litteraturfestivalen som har lånt sitt navn fra en Lillebjørn Nilsen-låt. – Alle som leser, som kunne vært interessert i å lese, eller som er glad i en ny tanke og en god samtale, er hjertelig velkomne, sier hun..

Arrangerer litteraturfestival i Norges største sauna

Høyt under taket og tungt med betong på Bølgen & Moi Briskeby..  

Traust på Briskeby

Nudelsuppe slik de lager den i japan - eierne av Sapporo Ramen hevder de er Oslos eneste autentiske ramenbar..

Upretensiøst og salt

Få varsel når vi skriver om
Salt

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Folkelig og rustikk stil på Egon Byporten.

«Alle» elsker Egon - men hvorfor?

Trivelig sted, men bevisstløs service på Taco Republica..

– Det er jo umulig å få øyenkontakt

Festningen har 300 sitteplasser og Oslo sentrums beste utsikt. Men maten er bedre inne..

Uforglemmelig utsikt, forglemmelig mat

Røft og maritimt skal det være når Dag Tjersland serveerr italiensk sjømat på Pipervikas solside..

Lunsj på Skur 33

Strand restaurant har lekkert restaurerte lokaler..

Strandet lunsj

Når gjestene får bygge sin egen salat, blir lunsjen på Lett frisk og sunn..

Lett og lettvint lunsj

Glinsende polyester og umoderne estetikk blir nesten en del av sjarmen ved Taste of China i Torggata..

Den beste dim sum-lunsjen i Oslo

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.