28.10.2022 Thailandsk temperament Plah versjon 2.0 er et tidvis perfekt ekteskap mellom norsk sjømat og solfylte aromaer fra Thailand.
22.09.2022 Interiørarkitektene lot seg inspirere av film og teater da de tilbakeførte hotellet til 1930-tallet. Pris: 2,5 milliarder – Dette er Oslos vakreste bygning, så absolutt.
10.09.2020 Middagene hos bestefar kong Olav var en innføring i vakre bord og god mat Nå driver kokebokklare Benedikte Ferner restaurant på femte året.
30.03.2017 Det store gatekjøkkenet Lær å lage Terje Ommundsens favorittsnacks fra Bangkok – verdens gatemathovedstad.
09.03.2017 – I Thailand serveres fisken alltid hel Plah-kokk Terje Ommundsen deler sine oppskrifter på saltgrillet uer, skinnstekt torsk og dampet skatevinge.
02.03.2017 Pirrende thaikrydder løfter norske skalldyr til himmels Thaiskolen gir deg oppskriften på blåskjell, kamskjell og kongekrabbe.
23.02.2017 Thaisuppene som får deg til å svette – Det er dritsterkt, man svetter, men man blir trigget og vil alltid ha mer. Det er dette jeg kaller thaimani, sier Plah-kokk Terje Ommundsen.
16.02.2017 Fyrige salater I denne nye serien deler Plah-kokk Terje Ommundsen sine beste thai-oppskrifter.
03.02.2017 13 år og like god Norges beste thairestaurant er ikke blitt kranglevoren selv om den er nådd tenårene.
22.09.2022 Interiørarkitektene lot seg inspirere av film og teater da de tilbakeførte hotellet til 1930-tallet. Pris: 2,5 milliarder Arkitektur