27.10.2022 Lager glass til Michelin-restauranter av gamle vinflasker og syltetøyglass – Resirkulert glass er en fantastisk råvare.
26.08.2022 Re-Naa: Mest fullendte måltid i Norge Stavangerrestauranten byr på en historisk nasjonal formtopp.
04.07.2022 Fire nye Michelin-stjerner til Norge Hot Shop, Schlägergården, Hyde og Lysverket får sine første stjerner i årets Michelin-guide.
04.07.2022 Disse kan få Michelin-stjerner i kveld Mandag deler Michelin-guiden igjen ut stjerner til Nordiske restauranter. Dette tror kjøkkensjefene.
28.07.2020 Åpner nytt hotell i arkitekturperle Eilert Smith Hotel i Stavanger løfter frem en av Sørvestlandets glemte funksjonalistiske arkitekter – og kan skilte med to Michelin-stjerner.
05.06.2020 Restaurant-anmeldelse: To fullt fortjente stjerner Re-Naa i Stavanger står så til de grader til tjeneste med gourmetterapi når oljeprisen er i kjelleren og krisestemningen rår.
27.02.2020 Andreas Viestad: Hva skal til for å vinne en Michelin-stjerne? Da de nordiske Michelin-stjernene ble delt ut i Trondheim 17. februar, kunne enkelte juble, mens andre måtte klø seg i hodet.
13.07.2017 – Det er dette som er den nye oljen, vet du Michelin-stjerner, topplasseringer i guidene og frenetisk driv på matscenen. Stavanger er Nordens nye matreisemål.
01.06.2017 Ny serie: Stjernekokk Sven Erik Renaa lager mat med råvarer fra Brimse Bonde Frode Ljosdal på øya Brimse leverer råvarer til 60 av landets beste restauranter. Her er sesongens første smak.