Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Vill vin. Naturvin har vært i manges glass de seneste årene, som her på Dapper Bistro i Oslo. I denne nye spalten vil Lise Aanes gjøre naturvin til et naturlig valg.

Vill vin. Naturvin har vært i manges glass de seneste årene, som her på Dapper Bistro i Oslo. I denne nye spalten vil Lise Aanes gjøre naturvin til et naturlig valg.

Hva er egentlig naturvin?

Tekst

Vil du få varsel hver gang Lise Aanes publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

I D2s nye spalte deler naturvinentusiast Lise Aanes alt du trenger å vite om den ville væsken.

Fakta: Naturlig vin

I D2s spalte skal naturvinentusiast Lise Aanes (30) lære deg alt hun kan om naturvin.

Lise Aanes har jobbet som barista, kokk og kursholder, drevet vinbaren Esaias i Oslo og har podkasten «Lise + Vin = Sant».

Det første glasset oransjevin jeg fikk servert, var på londonrestauranten 10 Cases i Endell Street.

Det