Saker om: Vin Disse vinene bør du ta med deg fra taxfreebutikken i sommer Meretes utvalgte: Perfekt rabarbravin Ny podkast: Sommerens lytterspørsmål Få varsel når vi skriver omVin Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Nektar vinbar: Ikke bare for vinens skyld Denne retten tar 15 minutter å lage og kan spises etter tre timer Ny podkast: De beste vinreisene utenfor USA og Europa Rosa godbiter på Polet Ny hvit, rimelig favoritt Justin Tyler Willett: – Kanskje Burgund ikke er stedet lenger Meretes utvalgte: Saftig, amerikansk grillvin Podkast: De beste vinområdene å legge ferien til i Europa og USA Ny podkast: Viner fra Bordeaux' østside Dette er de beste vinene om du skal spandere på mange Et av de aller beste chardonnay-kjøpene på Polet Slovenia er Europas mest undervurderte matdestinasjon Tidenes rieslingslipp på Polet Ny podkast: De beste vinene til hvit fisk Meretes utvalgte: En rosé som blir sjeldnere og dyrere Restaurant Mon Oncle: Førsteklasses klassisk På besøk hos legendariske Romanée-Conti i Burgund Vin herfra får vinanmeldere til å gråte De beste prestige cuvée-champagnene Meretes utvalgte: Rimelig og saftig pinot De beste vinene til 17. mai-klassikere Nedre Foss Gård: Akerselvas praktrestaurant Noen av maislippets mest ettertraktede viner kommer fra Piemonte Strålende og moden billigchampagne Ny episode: Alt du må vite om roséviner Tyske røverkjøp slippes i morgen Test av 120 rosévinnyheter Test av 80 musserende viner Brasserie Britannia: Fest uten skinnvest Livsnyterne savnet en møteplass for mat-, vin- og musikkinteresserte. Så de laget sin egen Brad Pitts rosébobler er blant maislippets 25 beste kjøp Meretes utvalgte: Billigbordeaux til kjelleren Ny podkast: De beste biffvinene Nye kupp fra Produttori del Barbaresco Meretes utvalgte: Moden oransjevin fra Kroatia Ny podkast: Ja, glass betyr mye. Må man virkelig ha ett til hver druesort? Snadder & Vin: Lun vinbar med småretter Sprudlende fra Kent Ny podkast: – Cheez Doodles og champagne er en fantastisk god kombinasjon! Stadtholdergaarden: Velbehag i indre fil 15 modne viner til påskelammet Ny podkast: Burgunds beste hvitvinsprodusenter Bar Amour: Kulinarisk enhjulssykkel DNs vinjournalist: – Jeg har aldri smakt en ung vintage med større konsentrasjon, dybde og potensial Meretes utvalgte: Niepoorts bagatolkning Ny podkast: Barbera – druen det er nesten umulig å mislike Restauranthuset åpner privat vinklubb der du kan lagre egen vin
Få varsel når vi skriver omVin Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!