De åpnet restaurantene og barene de selv savnet

Tekst

Vil du få varsel hver gang Line Blikstad publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Møt gründerne som gjør Oslo til en mer spennende utelivsby.

Delemat. – Vi ville lage den restauranten vi selv ville gå på, sier Torstein Voksø Eek som står bak Bass sammen med Aksel Steen. På menyen står blant annet kvernet oksekjøtt av ytrefilet med friterte surdeigssmuler, rørosrømme med sikrom fra Femunden og blomkarse.

Delemat. – Vi ville lage den restauranten vi selv ville gå på, sier Torstein Voksø Eek som står bak Bass sammen med Aksel Steen. På menyen står blant annet kvernet oksekjøtt av ytrefilet med friterte surdeigssmuler, rørosrømme med sikrom fra Femunden og blomkarse.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner