Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

D2s guide til Oslos nyåpnede bar- og restaurantliv

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Brutalt flerbrukssted. Tullin-området blir snart et nytt utelivsområde. Når Erling Viksjøs brutalistiske trekantbygg mellom Pilestredet og St. Olavsplass står ferdig neste år, blir hele første etasje et flerbruksutested med åpningstid fra tidlig til sent i regi av Flott Gjort. Fra venstre: Runar Eggesvik, Eyvind Brox og Arnt Andersen.

Brutalt flerbrukssted. Tullin-området blir snart et nytt utelivsområde. Når Erling Viksjøs brutalistiske trekantbygg mellom Pilestredet og St. Olavsplass står ferdig neste år, blir hele første etasje et flerbruksutested med åpningstid fra tidlig til sent i regi av Flott Gjort. Fra venstre: Runar Eggesvik, Eyvind Brox og Arnt Andersen.

Oslo-sommer. Hanasand-tomater med melon til forrett i restauranten på Telegrafen, et av Oslos mange nye flerbruksutesteder.

Oslo-sommer. Hanasand-tomater med melon til forrett i restauranten på Telegrafen, et av Oslos mange nye flerbruksutesteder.

Urbane grendehus, vinbarer og nye restauranter: Slik blir det nyåpnede Utelivs-Oslo.

Nye vinbarer fra Frogner til Tøyen. Fine dining på Lilleaker, gode, men uformelle restauranter i Homansbyen, på Frogner og i Oslobukta nede ved Barcode. Og storstuer der Oslos innbyggere og turister kan boltre seg i utelivets gleder fra morgen til kveld.

Ennå kjenner vi ikke de fulle konsekvensene av 15 måneder med uforutsigbare nedstenginger og smittevernregler, toppet med syv måneder skjenkenekt og stengte dører.