Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

D2s guide til Oslos nyåpnede bar- og restaurantliv

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Brutalt flerbrukssted. Tullin-området blir snart et nytt utelivsområde. Når Erling Viksjøs brutalistiske trekantbygg mellom Pilestredet og St. Olavsplass står ferdig neste år, blir hele første etasje et flerbruksutested med åpningstid fra tidlig til sent i regi av Flott Gjort. Fra venstre: Runar Eggesvik, Eyvind Brox og Arnt Andersen.

Brutalt flerbrukssted. Tullin-området blir snart et nytt utelivsområde. Når Erling Viksjøs brutalistiske trekantbygg mellom Pilestredet og St. Olavsplass står ferdig neste år, blir hele første etasje et flerbruksutested med åpningstid fra tidlig til sent i regi av Flott Gjort. Fra venstre: Runar Eggesvik, Eyvind Brox og Arnt Andersen.

Oslo-sommer. Hanasand-tomater med melon til forrett i restauranten på Telegrafen, et av Oslos mange nye flerbruksutesteder.

Oslo-sommer. Hanasand-tomater med melon til forrett i restauranten på Telegrafen, et av Oslos mange nye flerbruksutesteder.

Urbane grendehus, vinbarer og nye restauranter: Slik blir det nyåpnede Utelivs-Oslo.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner