Thomas Giertsen jobber gratis for toppkokk

Tekst

Vil du få varsel hver gang Anders Kemp publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

De ivrigste amatørkokkene bruker ikke kokebøker – de jobber heller gratis på Oslos beste restauranter.

Duo. Thomas Giertsen og kjøkkensjef Atli Már Yngvason traff hverandre første gang på sommelier-utdannelsen. Det har ført til gjestespill for komikeren både på Pjoltergeist og Katla, men ikke mens sistnevnte restaurant er åpen: – Det funker ikke så bra for meg med åpent kjøkken. Og det tror jeg ville blitt rart for gjestene også, sier Thomas Giertsen.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner