Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Selvlært. Kobus van der Merwe startet med å lage muffins og småkaker til kafeen i sin mors nipsbutikk, og endte opp med å drive Sør-Afrikas mest kompromissløse restaurant.

Selvlært. Kobus van der Merwe startet med å lage muffins og småkaker til kafeen i sin mors nipsbutikk, og endte opp med å drive Sør-Afrikas mest kompromissløse restaurant.

Nytt sørlig kjøkken. Maten på Wolfgat er en slags sør for ekvator-utgave av det nye nordiske kjøkkenet.

Nytt sørlig kjøkken. Maten på Wolfgat er en slags sør for ekvator-utgave av det nye nordiske kjøkkenet.

Bygget et Michelin-eventyr på lokale smaker ingen andre ville ha

Tekst

Vil du få varsel hver gang Andreas Viestad publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Kobus van der Merwe sa opp kontorjobben, flyttet hjem til foreldrene og begynte å eksperimentere med fiskerlandsbyen Paternosters unike smaker.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner