Ti mat- og drikketrender for 2021

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Franske klassikere og Midtøsten-smaker. Lokalt og grønt. Nye vinland og klassiske drinker. Og hjemmerestauranter. Dette er mattrendene i 2021.

Fruktig og klassisk. Klassiske drinker med få komponenter og fruktig smak blir årets vinnere i cocktail-barene. Her jordbærinfusert gin medmandarin-tonic fra Xix Bar i Barcelona.

Fruktig og klassisk. Klassiske drinker med få komponenter og fruktig smak blir årets vinnere i cocktail-barene. Her jordbærinfusert gin medmandarin-tonic fra Xix Bar i Barcelona.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner