Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Fruktig og klassisk. Klassiske drinker med få komponenter og fruktig smak blir årets vinnere i cocktail-barene. Her jordbærinfusert gin medmandarin-tonic fra Xix Bar i Barcelona.

Fruktig og klassisk. Klassiske drinker med få komponenter og fruktig smak blir årets vinnere i cocktail-barene. Her jordbærinfusert gin medmandarin-tonic fra Xix Bar i Barcelona.

Ti mat- og drikketrender for 2021

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Franske klassikere og Midtøsten-smaker. Lokalt og grønt. Nye vinland og klassiske drinker. Og hjemmerestauranter. Dette er mattrendene i 2021.

Franske klassikere

En perfekt biff og pommes frites. Piggvar eller kylling i vin jaune-saus. Gryter, terriner og tarte tatin. Det franske kjøkkenets komfortable klassikere er på vei tilbake etter lenge å ha blitt overskygget av nordisk mose, tang og bær.

– Vi vil se at både mat og drikke går mer mot comfort-segmentet.