Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Brette opp ermene. Kim Sjøbakk hevder han har fått en egen fart etter årevis med 18-timersdager i utlandet.

Brette opp ermene. Kim Sjøbakk hevder han har fått en egen fart etter årevis med 18-timersdager i utlandet.

Rødt lys. En rett på noe så prosaisk som geitost og rødbete gis et magisk skjær ved Experience i Trøndelag.

Rødt lys. En rett på noe så prosaisk som geitost og rødbete gis et magisk skjær ved Experience i Trøndelag.

Han driver Norges mest ukjente gourmetrestaurant – med plass til seks gjester

Tekst

Vil du få varsel hver gang Nils Anker publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
video
Steinkjer

De siste seks årene har Kim Sjøbakk nærmest i hemmelighet bygget opp et høyambisiøst spisested i en låve i Trøndelag.