Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Grillmat

Enkelt. – Det å ha færre elementer gjør at det er mindre stress, og så blir det litt morsomt å lage mat, sier Hanne Rutgerson om svinenakke med curry og brokkolini..

Grillretten er så enkel at alle kan lage den

For en optimal vinkombinasjon med grillmat er det essensielt å holde seg til så rene og gode råvarer som mulig..

De beste vinene til grillmat

.

Kan grillopplevelsen løftes med moderne teknologi?

Få varsel når vi skriver om
Grillmat

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
To tredjedeler av det importerte grillkullet i Norge stammer fra trær i indonesiske regnskoger, skriver Andreas Treu.. Foto: Linda Næsfeldt

Innlegg: Vi har sjekket grillkullet – mikroskopiske detaljer avslører ulovlig hugst

Sommerfisk. Makrellen er på sitt beste tidlig på sommeren. Hanne Rutgerson griller den og gir den italiensk tilbehør..

Ta sommermakrellen til nye høyder med kokkens hemmelige triks

Tilsiktet røft. St. Lars griller kjøtt og fisk, ikke staffasje.. Foto: Mikaela Berg

Grillopplevelse verd hver krone

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.