19.05.2023 «Sharing» er ikke nødvendigvis «caring» For uformelle treff i sentrum, er Sentralen et greit valg. Om du liker å dele på maten din, vel å merke.
12.11.2020 Hun sa opp den stressende jobben og kjøpte bikuber Det starten på et helt nytt liv for Anna Lundstein. Stadig flere tar nå opp birøkting, både som levebrød og hobby.
03.05.2019 Vil Strand Restaurant være noe mer enn en strandrestaurant? Et så tradisjonsrikt sted fortjener en klarere retning på menyen.
06.12.2018 Er du klar for det grønne skiftet? Eller bare utvide repertoaret? Denne boken er noe for deg En sterk og rikholdig demonstrasjon av hvor mye godt man kan lage av grønnsaker, mener Torgrim Eggen.
07.02.2018 Toppkokker inn i kantinedrift Kokkene bak Sentralen, Hitchhiker og Smalhans vil inn i kantinedrift og slår seg sammen med økokantinene Du godeste som vant matprisen i 2017.
07.11.2016 Hitchhiker: Variabel haiketur Alle som haiker tar en sjanse. På Hitchhiker er det både oppturer og litt nedtur.
16.03.2016 Ny Hamsun-figur i Ylajalis lokaler Navnet fant også de i Knut Hamsuns roman Sult: Kjøkkensjefene i restaurant Happolati lover nordisk kjøkken med smaker av Asia.
31.01.2016 Åpner spisested på Astrup Fearnley Museet .. og skal jobbe videre med restaurantene Smalhans, Hitchhiker, Strand Restaurant og bakeriet Handwerk. Even Ramsvik slår seg sammen stjernekokkene Tom Victor Gausdal, Stian Floer og Anders Braathen og har store planer.
02.10.2015 Skrev kokebok til seg selv Han brenner for sine lærlinger. Men den nye kokeboken har mesterkokk Tom Victor Gausdal først og fremst laget til seg selv.
06.12.2018 Er du klar for det grønne skiftet? Eller bare utvide repertoaret? Denne boken er noe for deg Smak