Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sesongens fineste smykker

Tekst

Vil du få varsel hver gang Ida Eritsland publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Designersmykkene tar over for it-vesken.

Kontant

Med designer Michael Olestads pengeklyper kan du gå uten veske på fest – eller bare pryde deg med valuta fra forrige utenlandsreise. Uansett kommer du til å se ut som en million dollar.
Øredobb i sølv: Michael Olestad – 960 kr / YME
Choker i sølv: Michael Olestad – 1120 kr / YME
Kjole: Balenciaga

Heavy Metal

Den trauste spikeren har fått en skinnende overhaling av norsk-australske Elizabeth Romanin. Hun jobber som klesdesigner, men er utdannet gullsmed og leker med kjente former i nye konstellasjoner. Disse forgylte festemidlene gir ethvert antrekk både glans og motstand.
Øredobber i sølv: Romanin – pris på forespørsel / FWSS
Topp: Givenchy / Høyer Luxury

Bestemors perler

Coco Chanel var designpioneren som begynte å bruke smykker i billigere materialer for lettere å kunne følge motebildet. Hennes eget varemerke var rader med falske perler. Idag viderefører Gucci visjonen – designer Alessandro Micheles overhaling av merket har gått ut på å blande smykker, dekor og design; nytt og gammelt, klassisk og trendy. En juvelbelagt tordivel og grønne øreringer fra Celine gjør generasjonsskiftet komplett.
Smykke: Gucci – 15.975 kr
Øredobber: Celine – 5900 kr / Vincci Oslo

Levende juletre

Hvorfor ikke kle deg som et smykke? Moteskaper Anne Karine Thorbjørnsens glitterbesatte topp vil få deg til å skinne sterkest på en hvilken som helst fest. Supplér med håndsydde strassøredobber og stjel oppmerksomheten fra juletreet.
Øredobber: Anne Karine Thorbjørnsen – 1500 kr
Glittertopp og skjørt: Anne Karine Thorbjørnsen
Sko: Balenciaga

Gå for gull

Det forgylte materialet som en gang falt fra verdensrommet (ja, bare google det), slutter ikke å fascinere oss. Kombinert med farger som flaskegrønt lyser gullet enda sterkere i vinternatten.
Armbånd: Langaard – pris på forespørsel
Øredobber: Balenciaga – 2825 kr
Genser: Balenciaga

Frys

Norske Bjørg Jewellery er kjent for innovative nordiske smykker med et personlig, håndlaget preg. Kolleksjonen Waves er inspirert av naturens former. Gullbelagt metall blir til skimrende «uferdige» blikkfang.
Øredobber: Bjørg – 2950 kr
Armbånd: Bjørg – 1430 kr
Trippel-armbånd: Saint Laurent – 8900 kr
Støvletter: Gucci
Kjole: Zara

Kode rød

Rødt er essensielt til jul – til og med leoparden får en skimrende overhaling av Saint Laurent-designer Anthony Vaccarello. Smykk deg med det glade 80-tall, en god dose glamour og tunge øresmykker i rødt og rosa. En ørliten dose kitsch hever uttrykket, nemlig.
Øredobber: Isabel Marant – 4300 kr / Høyer Luxury
Kjole: Saint Laurent

Mer er mer

Designerne har omfavnet discoen: Glitter og strass i alle former går igjen i vinterens kolleksjoner, stort og fargesterkt skal det være. Gjør som skjærene og less på – for alt som glitrer, er gull i år.
Øredobber: Isabel Marant – 4199 kr / Høyer Luxury
Choker med strass: Anne Karine Thorbjørnsen – 3400 kr
Smykke: Bottega Veneta – 11.825 kr
Hårkam: Gevir
Topp: Vintage

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.