Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Lokal gran. I drinken brukes Granskauen, en trøndersk gin som lages på Stokkøya i Trøndelag. Konseptet til menyen hos Britannia bar heter «A Spirited History» og vant nylig prisen for Norges beste cocktailmeny i Bartender Choice Awards i Stockholm.

Lokal gran. I drinken brukes Granskauen, en trøndersk gin som lages på Stokkøya i Trøndelag. Konseptet til menyen hos Britannia bar heter «A Spirited History» og vant nylig prisen for Norges beste cocktailmeny i Bartender Choice Awards i Stockholm.

Syrlig. Origins skal være en nordisk vri på en klassisk champagnecocktail, forteller barsjef på Britannia, Øyvind Lindgjerdet. Den er velbalansert, men med et syrlig preg.

Syrlig. Origins skal være en nordisk vri på en klassisk champagnecocktail, forteller barsjef på Britannia, Øyvind Lindgjerdet. Den er velbalansert, men med et syrlig preg.

Denne drinken er så god at noen gjester tygger på glasset

Tekst

Vil du få varsel hver gang My Sofie Lie Høgenhaug publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Absint sprayes på halve glasset, før det får et dryss av pulverisert eple.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner