Saker om: Oppskrift – Dette er honningfest Oppskrift på burger med akevitt og østers Iskrem av hylleblomst og godteri av roseblad Få varsel når vi skriver omOppskrift Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Kjøkkensjef: – Poteten er best når den får være hovedingrediens Denne rosa stilken kommer med løfter om sommer Slik lager du sommerens beste thai-piknik Denne retten tar 15 minutter å lage og kan spises etter tre timer Et mylder av måter å angripe vanlige råvarer på Kokeboken du trygt kan ta med til en øde øy Slik lager du årets beste påskegodsaker Hva er det som gjør det katalanske kjøkkenet så uforskammet godt? Slik har du aldri smakt iskrem før Frityrstekte vafler med kaviar er fast rett på Tango i Stavanger Dette serverer Kastellets kokk til jul Slik lager du perfekt ribbe Slik lager du perfekt pinnekjøtt En forenklet bibel for den travle kokken Denne nesten to kilo tunge kokeboken omskaper deg som kokk Denne vil kokkens venner alltid at hun skal lage Ta sommermakrellen til nye høyder med kokkens hemmelige triks Saltmat og søtmat, makroner og is – Sverre Sætre lager 17. mai Denne drinken er så god at noen gjester tygger på glasset Har denne cocktailbaren løsningen på hvordan alle kan bli bartendere? Sultne gutters trøstemat Trøstemat: Mormors kylling Tre gode supper du kan lage nå Trøstemat: – Det ligger i den menneskelige natur å være tiltrukket av det som er forbudt Det koreanske kjøkken er mer enn kimchi Hvorfor grille kylling når du kan grille vaktel? Det blir 17. mai-kake i år også Credos krepsehale med plommer og majones Fiskepuddingen som fikk Michelin-stjerne Slik kan du lage stjernerestaurant hjemme Michelinretten er så enkel at du knapt trenger oppskrift Kokkenes hermetikk-favoritter Fra fattigmannssprit til eksklusivt brennevin Ny matspalte: Björn Svenssons beste oppskrifter på personalmat – De skal bli helt svarte – Du kan sylte hva du vil Slik kan du lage en nydelig dessert av gamle druer – Folk er mye mer opptatt av hva de drikker i dag enn for fem år siden Lær å lage Lysverkets signaturdrink – Strutseving er en eksklusiv greie Her får du iskremgründerens beste oppskrifter – Matlaging er matematikk! En bargjest bestilte 50 slike drinker – Har du lyst på fett, så spis fett Kjøttboller på amerikansk vis Han lager cocktail av kunst – Highend Vatn er en kombinasjon av norsk og japansk drikkekultur
Få varsel når vi skriver omOppskrift Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!