McGarrys metode

Tekst
Nesten voksen. Flynn McGarry ble hektet på matlaging som tiåring. Siden har alt handlet om mat. Han synes ti år med barndom var nok. Foto: Tommy Andresen

Nesten voksen. Flynn McGarry ble hektet på matlaging som tiåring. Siden har alt handlet om mat. Han synes ti år med barndom var nok. Foto: Tommy Andresen

Som tolvåring gjorde det kulinariske vidunderbarnet Flynn McGarry (16) gutterommet om til kjøkken. Før han starter egen restaurant på Manhattan, må han skrelle asparges på Maaemo i Oslo.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner