D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • Magasinet
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • DN Mer
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Vegansk

.

Hun beholdt bare én detalj da hun overtok besteforeldrenes hus

Matglede. «Gard Flydal Rorgemoen og Minn Saung Thit Aung Zaw er influensere som formidler sunnhet og matglede», mener juryen..

En vegansk kjærlighetshistorie

Steffen Tretvoll Althand er styreleder i Norsk vegansamfunn. Han likte jakt og kjøttmat. En diskusjon fikk ham på andre tanker..

Da han tapte en diskusjon på fest, ble han veganer

Få varsel når vi skriver om
Vegansk

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Styr unna klisjeene. Alle «typisk veganske» ingredienser er forbudt i Brett Lavenders kjøkken. Avbildet: sesam- og riskjeks med fermentert stikkelsbær, dill og ponzusaus..

Vegansk fine dining: – Det Noma gjorde for matscenen for nærmere 20 år siden, gjør vi for den veganske matscenen nå

I stedet for tørr og trist kylling, er en saftig smakfull og sprøstekt fugl å foretrekke.. Foto: Lars Petter Pettersen

Påskefestmaten

. Foto: Tommy Andresen

Suppefest

Vil påvirke. Veganblogger Mari Hult ønsker mer norskprodusert plantekost. – Vi bør klare å forsyne oss selv. Norske bønder har stor kompetanse, sier hun..

Hun står bak Norges mest leste veganske matblogg

Silk Roads interiør fremstår som fine dining for backpackere..

Plantebasert fulltreffer

Blomkålsalat med litt chili og tahini-dressing.. Foto: Vidar Bergum

Fem gode vegetarretter for nyttårsforsettet

Tankevekkeren. Iblant må man faktisk provosere, mener dyreaktivist og veganer Samuel Rostøl. Han tror ikke veganernes mål bør være å bli bedre likt, men i stedet å få folk til å tenke..

#Meattoo: Hvorfor vekker veganere så mye raseri?

Det er nesten enda mer overraskende å se hvor provosert folk fortsatt blir når fokuset rettes mot dyrevern og etikk.. Foto: Gunnar Blöndal

Spaltist: Veganer til besvær

Keg-lift. Patrik Baboumian måtte spise nesten kontinuerlig da han var på sitt sterkeste, forteller han. Han har en verdensrekord i såkalt keg-lift, en av strongman-øvelsene..

Nå kaster atletene seg over vegan-trenden

. Foto: Lizzie Mayson

Lær å lage veganske «kyllingvinger»

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.