Saker om: Heidi Bjerkan Det nynordiske kjøkkenet får egen utstilling på Nasjonalmuseet Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte Credos krepsehale med plommer og majones Få varsel når vi skriver omHeidi Bjerkan Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Disse kan få stjerner i den nordiske Michelinguiden for 2020 Strålende lunsj hos Credos lillesøster – Visjonen til Vippa burde ha vært mange andre steder Michelin-kokk Heidi Bjerkan: – Jeg har aldri jobbet mot det å bli en Michelin-kokk Tilsyn ble mareritt for topprestaurant Norges beste restaurant ligger i Trondheim Credo-kokk Heidi Bjerkan: – Det er ganske uvirkelig Fem veier til lammenam i påsken – Jeg fikk muligheten, og tok den – And fungerer hele året – Lam er jo en klassiker Lammenyrer: – En frokost for dem som er tøffe i trynet – En alternativ fredagskveld Sunnere nudler med rugmel —Det er ikke mange jenter på kjøkkenet Dagens dobbel Kokkens nødmiddag Det gode fe Slik tilbereder du harekjøtt - Reinsdyrkjøttet er helt magisk
Få varsel når vi skriver omHeidi Bjerkan Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!