Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Kongsemner

Vri. Den gode, gammeldagse eplekaken blir saftigere og seigere med kanelglaze på toppen..

Målet var å lage en sider som er like god som en hvilken som helst perlende vin

Rotekte. Persillerot og gulrot får dyp smak og sødme fra den livfulle matjorden til Gartneriets nabo Linda Jolly..

Oppskrift på sunn klassiker: Bakt persillerot og gulrot

Underbære. Bringebær blir enda bedre i selskap med estragon og en frisk yoghurtkrem..

Slik bruker du kjøkkenhagens overflod

Få varsel når vi skriver om
Kongsemner

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Søtknas. Knasende karamell er som en deilig, søt overraskelse i salaten. Mønsteret i karamellen minner om cellene i bikuben..

– Dette er honningfest

Uimotståelig. Duften av grillet spareribs av kalv er vanskelig å motstå for alle som spiser animalsk..

Oppskrift på burger med akevitt og østers

Sommerfølelsen. Smak og duft av hylleblomstsaft får sommerfølelsen til å vare langt inn i den kalde årstiden..

Iskrem av hylleblomst og godteri av roseblad

Potetlunsj. Smaken av nypotet rett fra jorden, får skinne i en salat med fetaost og sprø sesamfrø-chips..

Kjøkkensjef: – Poteten er best når den får være hovedingrediens

Litt bestemor. Gamledagers rabarbrakompott får en ny vår toppet med havrekrønsj laget med hvit sjokolade..

Denne rosa stilken kommer med løfter om sommer

Fiol og forglemmegei. Øynene skal også spise, så blomster får plass på tallerkenen hos Gartneriet..

Kortreiste retter fra Bygdø kongsgård

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.