Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Matprepp. Med et utvalg ferdiglagde dipper og allerede oppkuttede grønnsaker, er det en smal sak å diske opp med en thaibuffet på stranden eller i parken, viser Terje Ommundsen.

Matprepp. Med et utvalg ferdiglagde dipper og allerede oppkuttede grønnsaker, er det en smal sak å diske opp med en thaibuffet på stranden eller i parken, viser Terje Ommundsen.

Slik lager du sommerens beste thai-piknik

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Gressholmen

Disse fem thairettene kan du preppe på forhånd og ta med på tur.

– Når sitrongresset blir brent, får det en god røykaroma. Røyk er også umami. Man sier det er mye umami i kjøtt, men du må tilsette røyk for å få den smaken på det. Med en gang det er grillet litt, kommer det frem, sier kokk Terje Ommundsen (51).