Saker om: Oppskrifter Slik bruker du høstens plommer Slik lager du fish & chips Svinekjøtt så mørt at du kan spise det med skje Få varsel når vi skriver omOppskrifter Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Cæsarsalat er salaten for deg som ikke er så glad i salat Slik får du perfekt ribbe Konditor Sverre Sætres juleknask Røde beter og gule røtter metter i fleng Konfitert and er fransk gastronomi på sitt mest rustikke og mettende Vitello tonnato er Piemontes variant av surf and turf Med Sultne gutter på piknik i det grønne Løft frem aspargesen med en smaksrik risotto Folket skal ha lam i påsken – men hvorfor gå for låret? En rimelig råvare som gir et rikt resultat Denne biffgryten tar oksekjøtt til nye høyder Denne deilige retten spiste Barack Obama da han besøkte Hanoi Slik koker du perfekt ris Vietnamesisk biff i lá lot-blader: Perfekt date-mat Ny spalte: Vietnamesisk mat på norsk hjemmekjøkken Under pandemien ble det lille bakeriet nedringt Filippinsk mat – en fryd for ganen, øyet og fantasien Hun vil gjøre sushi til husmannskost i Norden Et mylder av måter å angripe vanlige råvarer på I Peru fant Vigdis Rosenkilde kakaoen som fikk henne til å selge leiligheten Slik har du aldri smakt iskrem før Ta natten til hjelp om du vil lage en ur-italiensk bolognese Spaghetteria-kokkens kjappe oppskrifter Ikke lag denne retten med fløte Fest med fyll Han gjorde mat fra Midtøsten til allemannseie «Ja, jeg elsker sukker. Det er godt. Det gir glede.» Kokkens beste oppskrifter på pasta med sjømat Slik lager du perfekt pasta hjemme Denne kokeboken er den svenske bibelen for husmannskost Denne kokeboken er et av de viktigste verkene om amerikansk matlaging Selger krydder for en halv million kroner per kilo Slik lager du perfekt pinnekjøtt Denne kokeboken har svaret på et av livets store spørsmål Han holdt de beste middagsselskapene i Paris På denne restauranten er garnityr strengt forbudt En klassiker fra Midtøsten Denne er perfekt som sololunsj Få matretter fungerer bedre når du mangler inspirasjon Grillretten er så enkel at alle kan lage den Sommerens beste ceviche på et blunk Torgrim Eggen: – Det finnes ingen annen by i verden som ligner, ikke på noen måte Slik lager du Sverre Sætres kuleis Trøstemat: Konditoren pøser på med alt som er godt Det karibiske kjøkkenet er påvirket av både afrikanske, kinesiske og indiske tradisjoner – og norsk klippfisk Den norske hobbykokken har over 200.000 følgere på Tiktok Aicha Bouhlou utforsker salatens fargerike yttergrenser
Få varsel når vi skriver omOppskrifter Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Det karibiske kjøkkenet er påvirket av både afrikanske, kinesiske og indiske tradisjoner – og norsk klippfisk