D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • DN Helg
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
    • Skattelister
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Grillmat

Kjøttfjøl. Det blir ikke så mye enklere enn et grillet kjøttstykke, en saus basert på friske urter og en saftig rødvin. Det blir ikke så mye bedre heller..

Slik griller du biff – lekende lett

Sommerfisk. En grillet piggvar servert i årets varmeste måneder trenger ikke mer enn en lun saus basert på Middelhavets råvarer og din beste olivenolje..

Slik griller du hel piggvar – lekende lett

Grillkylling. En flat kylling er langt enklere å varmebehandle riktig enn en rund, fjern ryggraden, krydre fuglen og du er garantert et vellykket måltid..

Slik griller du hel kylling med best resultat

Få varsel når vi skriver om
Grillmat

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Bålkyndige. Veldig mye god mat kan lages med bål og stekepanne..

Flammende reker, heite krabber og kamskjell på grillspyd

Gründerdrøm. Marius Martinsen og Elise Bratteng Rønning drømte om å drive egen restaurant på egen gård. Og fikk det til..

Vilt, vakkert og godt: – Vi er midt i matfatet

.

Piggvaren gjør seg best om den grilles hel

Gresk gris. Grillet svinenakke med tzatziki og olivensalat..

Slik gjenskaper du smaken av Hellas

Cavatelli med parmesan og hvit trøffel. Det kan virke som om Palace Grill alltid er i sesong..

Kongelig Palace

Perfekt grillet. Svimerker utvendig, rosa innvendig..

Med dette trikset blir kjøttet perfekt saltet

Sommerlige rødviner som nytes lett nedkjølt..

De beste rødvinene å drikke gjennom sommeren

.

Hvis barbecue er en religion, er pulled pork selve åpenbaringen

Fremragende. Fisk på grillen er blant sommerens høydepunkter..

Ingen fisk er like egnet for grillen som breiflabb

Damn. Saftig, smaksintenst, røyket svinekjøtt er helt tøysete godt..

Slik lager du spareribs på amerikansk vis

Enkelt. – Det å ha færre elementer gjør at det er mindre stress, og så blir det litt morsomt å lage mat, sier Hanne Rutgerson om svinenakke med curry og brokkolini..

Grillretten er så enkel at alle kan lage den

For en optimal vinkombinasjon med grillmat er det essensielt å holde seg til så rene og gode råvarer som mulig..

De beste vinene til grillmat

.

Kan grillopplevelsen løftes med moderne teknologi?

To tredjedeler av det importerte grillkullet i Norge stammer fra trær i indonesiske regnskoger, skriver Andreas Treu.. Foto: Linda Næsfeldt

Innlegg: Vi har sjekket grillkullet – mikroskopiske detaljer avslører ulovlig hugst

Sommerfisk. Makrellen er på sitt beste tidlig på sommeren. Hanne Rutgerson griller den og gir den italiensk tilbehør..

Ta sommermakrellen til nye høyder med kokkens hemmelige triks

Tilsiktet røft. St. Lars griller kjøtt og fisk, ikke staffasje.. Foto: Mikaela Berg

Grillopplevelse verd hver krone

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.