D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • Magasinet
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • DN Mer
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Kaffebar

Kaffebaren i 12. etasje er blitt et populært samlingssted for advokatene i Thommessen og en kjær arbeidsplass for Erlik Kaffes stolte baristaer. Fra venstre: Barista Liza Waade og miljøarbeider Maria Waage fra Erlik Kaffe. På andre siden av disken står Grethe Wiborg, Katinka Ranberg og Ylva Gjesdahl Petersen fra Thommessen..

Baristaene hos advokatfirmaet Thommessen har bakgrunn fra både servering og rus

Kaffe og vaffel. Økonom og kaffegründer Eirik Holth er født i Oslo, oppvokst i Sandefjord og utdannet ved University of St. Andrews i Skottland. Sammen med sveitseren Gabriel Shohet står han bak Black Sheep Coffees 60 internasjonale filialer, de fleste av dem i Storbritannia.. Foto: Black Sheep

Kaffe, vafler og brunost i London – og Texas

Insta-vennlig. Misgina Ghebremeskel skaper blest rundt barene sine på Instagram. Kundene på Angst Bar (16.500 følgere) er pasienter, mens kundene på Hammerhai (5000 følgere) får bli med på svømmetur. – For meg handler det om å promotere følelsen inne på barene, sier Ghebremeskel..

Begynte å jobbe som 12-åring: Nå åpner han sin fjerde bar

Få varsel når vi skriver om
Kaffebar

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Potensiell kioskvelter. Anna Bjørnerhag (fra venstre) og Kari Anne Solfjeld Eid forteller at det blir uteservering på den lille plassen foran kiosken til sommeren. Barista Einar Tungesvik Helleve står i døren..

Minikaffebar i Oslo har 65 medeiere

På få år har Torodd Gøystdal og Espresso House fått flere hundre ansatte og omsetning på nærmere 400 millioner. Nå justeres strategien for å møte den nye markedssituasjonen. Norgessjefen bestiller her kaffe av avdelingsleder Rebecka Johansson på Espresso House på Majorstuen.. Foto: Gunnar Lier

Drev kappløp om gatehjørnene: Nå må kaffebarene be gårdeierne om husleierabatt

Kaffekapsler har tatt en posisjon i det norske kaffemarkedet, men fortsatt er det gigantene JDE og Joh Johannson kaffe som har taket på de norske kaffevanene. Her er toppsjef for Nestlé Norge Vladimir Wendl sammen med Angelika Rosenberg som er leder for kaffe i Nestlé.. Foto: Mikaela Berg

Kamp om kaffekapsler – slo tilbake mot kopimerkene

Mitt kjøretøy. – Alle tre er store fans av 80-tallsestetikk, derfor «neon». Og «grut» fordi det er et veldig nordisk, jordnært, kafferelatert ord, sier Anton Söderman om navnet Neongrut.. Foto: Julie Tørrissen

Her er Oslos nye kaffevogn

Joe & The Juice omsatte for over 100 millioner i Norge i fjor. Likevel sliter kjeden med dårlige resultater.. Foto: Nicklas Knudsen

Rekordunderskudd for Joe & The Juice i 2018 – har tapt nær 50 millioner de siste tre årene

Einar Kleppe Holthe har sammen med gamle kompiser bygget kaffebarer, cocktailbarer og restauranter i Oslo, Japan og New York.. Foto: Hanna Kristin Hjardar

Selskapene til kaffegründer trues av konkurs

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.