Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Kylling

Substansiell. Edna Lewis' kyllingsuppe er en klassiker på kalde, klare vinterdager. Å koke melbollene i den klare kyllingbuljongen gjør de silkemyke, mens suppen blir fyldigere. Dette er revitaliserende, trøstende og varmende mat med effekt på både kropp og sjel..

Denne kokeboken er et av de viktigste verkene om amerikansk matlaging

Nye takter. I alle år har Annechen Bahr Bugge har laget Kylling Marengo til egen familie slik hennes mor laget den på 1970-tallet. Øyvind Hjelle gir den klassiske retten en ny vri..

Denne retten inneholder alt som var nytt og eksotisk på 1970-tallet

Oppskriftshjelp. Oppskriften komiker Thomas Giertsens mor brukte til å lage en av hans favorittretter i barndommen er gått tapt. Øyvind Hjelle gjenskaper røkt kylling med franske smaker..

Thomas Giertsens jakt på barndommens favorittrett

Få varsel når vi skriver om
Kylling

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
I stedet for tørr og trist kylling, er en saftig smakfull og sprøstekt fugl å foretrekke.. Foto: Lars Petter Pettersen

Påskefestmaten

Britene er skeptiske til om en handelsavtale åpner for import av amerikansk kylling som er renset med kloroppløsning. Proteksjonistisk drittslenging, mener USAs ambassadør.. Foto: Poppe, Cornelius / NTB

USA beskylder britene for «drittslenging» om amerikansk kjøtt

Dyrevelferd er en viktig investering

Rema 1000 taper millioner på ny type kylling i butikkhyllene.. Foto: Glen Musk

Rema 1000 har tapt 18 millioner på kyllingen Hubbard

Els Geelen gjeter første kull av kyllinger med økologiske foreldre ved Homlagarden.. Foto: Helge Skodvin

Først i Norge med ny, økologisk kyllingrase

Kylling ras el hanout med couscous og tørket frukt.

To retter i én: kylling ras el hanout og kyllingsalat

Mindre antibiotikaresistens i norsk kylling

Rosa. Da Marianne ­Olssøn overtok praktgården Hovelsrud på odel, ­bestemte hun at gårds­villaen fra 1840 skulle få ­tilbake den ­opprinnelige fargen – gammelrosa.

Sluttet hos regjeringsadvokaten – skal bli landets største på økokylling

Fem brød og to fisk var nok for Jesus – vi andre må ty til kyllingklubber når vi skal mette folkemengder.. Foto: Sigurd Fandango

Kriseløsninger

Kylling smaker best med skinnet på, men folk flest kjøper fileter. Smak testet smaken på 19 stykker..  

Dette er den beste kyllingfileten

.

Ovnsbakt kyllingsalat med søtpoteter og krutonger

.

Restekjøttets gode fe

.

– Det tar fire minutter å smelle alt dette sammen

Sunny side up. – Nordmenn vil ha speilegget sunny side up, sier mat- og drikkeansvarlig på Nighthawk Diner, Anthony Juvera. Han sier at det virker som om mange ikke har forstått at det går an å få dem både snudd og gjennomstekt.

Egget er friskmeldt

Det er lite sannsynlig at mennesker får i seg narasin fra kyllingkjøtt når kjøttet er gjennomstekt, konkluderer Mattilsynet i en ny rapport. Illustrasjonsfoto: Ole Morten Melgård.

Rapport: Kylling kan spre resistente baktierier

Listeria oppdaget i Solvinge Salatkjøtt

Produksjon av slaktekylling fortsetter å synke

Fritert kylling fra restauranten Lucky Bird på Vulkan i Oslo. Foto: Tommy Andresen.

– Sunnhetsmessig anbefaler jeg fortsatt ingen å spise fritert kylling to ganger om dagen

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.