23.08.2024 Plah sendte smaksløkene i ekstase-stemning Thai-palasset Plah har adoptert norske stasråvarer og gir dem thailandsk bunad
16.08.2024 Brasserie France: En bearnaise man kan fantasere om Det beste er ofte det franske. Særlig om det er et sjelfullt 33 år gammelt sentrumsalternativ.
02.08.2024 – Ikke så gærent, om du vil ha en matbit i tradisjonsrike omgivelser i Oslo sentrum Hvorfor dra til utlandet når du kan sitte omringet av amerikanere i praktisk bekledning på Grand Café?
27.06.2024 Continental-eieren: – Nå er vi endelig tilbake Etter tunge koronaår løfter overskuddet for eieren av Theatercaféen og Hotel Continental seg til nye høyder. Det kan hun særlig takke de utenlandske turistene for.
21.06.2024 Startvansker i sommersol De har ikke lenger hest på menyen og glemmer desserten, men Lanternen er igjen tent.
06.06.2024 Hva ville du valgt som ditt siste måltid? Eyvind Hellstrøm går for froskelår, trøffelsuppe og noen selfies med gjengen.
25.05.2024 Her er kokkenes Michelin-favoritter Mandag kveld deler Michelin-guiden ut stjerner til restauranter i Norden. Vestlandsrestaurantene Hermetikken i Stavanger og Iris i Hardangerfjorden er hete kandidater til stjerneopprykk.
05.05.2024 Trym Bjørndal Portvik 23-årsgrense ved utesteder er lovlig Dommen fra lagmannsretten står: Utesteder har nå større rom til å fastsette egne aldersgrenser.
29.04.2024 – Da vi åpnet, sa det «boom!» – og så var det fullbooket Stjerneskuddet Jonathan Hagen utvider restaurant Betong med nykommeren Lille Betong.
10.04.2024 Restauratør, klesbutikkeier, fysioterapeut – og Karpes faste fotograf Michael Ray Vera Cruz Angeles har hundre jern i ilden.
08.04.2024 Trond Mjaaland Restaurantenes bookingansvarlige skjønner ikke bæret Å få restaurantgjester til å komme som avtalt er ingen hokuspokus. Det handler om å bygge en relasjon, fra første stund.
07.04.2024 – Ingen lønn å leve av. Ikke i det hele tatt Hotellbransjen har solid vekst. Så hvorfor tjener ansatte på hoteller og restauranter så mye mindre enn renholdere og vektere?
03.04.2024 Taper penger på restaurantfenomen: – Jeg tror folk er blitt frekkere Gebyr, skammekrok og utestengelse – restaurantbransjen forsøker å få bukt med gjester som ikke møter opp.
13.03.2024 Joakim Haugland: – Jeg har aldri fri og alltid fri på samme tid Suksessfaktoren bak Smalltown Supersound er lang beslutningstid og sausete arbeidsdager, tror gründeren.
02.02.2024 Barcodes norske stayer Vaaghals har i ti år klart å være et sikkert sted, også for andre enn blåskjortene i Barcode.
01.02.2024 En skakk garasje er blitt hovedstadens nye bistrofavoritt På Grotto spiser du som i Paris.
12.01.2024 Gatemat fra Bogstadveien En dim sum-bar på Valkyrien kjøpesenter kan aldri bli helt Hongkong.
02.08.2024 – Ikke så gærent, om du vil ha en matbit i tradisjonsrike omgivelser i Oslo sentrum Restaurantguiden