06.06.2022 Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer Behovet for arbeidskraft innen overnatting og servering er nå så ekstremt at Adecco-sjef Torben Sneve mener reiselivet er nødt til å reise til Asia for å rekruttere folk.
04.06.2022 Københavns eksklusive restauranter får kraftig kritikk i Financial Times København er kjent som Nordens gastronomiske hovedstad med en mengde Michelin-restauranter. Men bak fasaden skal det skjule seg et elendig arbeidsmiljø, underbetaling og vold.
13.05.2022 Finnes det en bedre tartar i Oslo akkurat nå? Neppe Nesten slår ingen mann av hesten. Men ved kompromissløse Grezzo er det sannelig ikke langt unna.
18.03.2022 J2: Forfinet og spennende koreansk J2 får moderne koreansk mat til å skinne i et lite lokale på Bislett.
12.02.2022 Full feiring på Michaels etter gjenåpningen Klokken ti restartet statsminister Støre landet. Klokken tolv var champagnen servert.
01.02.2022 Lava Oslo-sjef Maria Aas-Eng skuffet over at meteren ikke fjernes: – Mange bord som ryker når du skal holde en meter avstand Regjeringen letter på en rekke tiltak, men kulturarrangører og serveringssteder rammes fortsatt av anbefalingen om én meters avstand.
26.01.2022 Henrik J. Henriksen: – Egentlig burde jeg bare eksistert på morgenen Kokk, restauranteier og matskribent Henrik J. Henriksen lar seg motivere av frykt, ikke fremgang.
20.01.2022 Satser stort på Oslos uteliv: – Vi går ut på en helt annen måte enn før Utelivsfabrikk ruller ut ny storsatsing – åpner minst ti nye steder i år.
15.01.2022 Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg Fursetgruppen gamblet på at skjenkestoppen opphørte, og fikk rett. Alle restaurantene var åpne og nesten fulle fredag.
13.01.2022 Restauranteier Nevzat Arikan: – Det er ikke optimalt, men vi åpner for å overleve Regjeringen opphever den omstridte skjenkestoppen, men jubelen står likevel ikke i taket hos Nevzat Arikan. Noho-partner Morten Usterud frykter at kompetanseflukten fra bransjen vil komplisere gjenåpningen.
11.01.2022 Fursetgruppen gambler på at skjenkestoppen opphører – åpner alle restauranter i morgen Fursetgruppen åpner alle restaurantene to dager før regjeringen skal ta en beslutning om videreføring av koronatiltak.
16.12.2021 Her er restaurantene som holder åpent – og de som tilbyr take away Flere restauranter klamrer seg fast under nedstengningen.
09.12.2021 Den lille bygda i Nordland har 900 innbyggere – og en fullbooket restaurant som serverer 16-retters smaksmeny Det tok to år å overbevise banken om å gi dem lån. Nå har restauranten Til Elise Fra Marius på Helgelandskysten ventelister.
06.12.2021 Pastasuksess: – Det er mulig vi må åpne en filial til! Selger hjemmelaget pasta fra butikk på 15 kvadratmeter.
02.12.2021 Restauranteier Nevzat Arikan frykter for julesesongen etter nye koronatiltak: – En ekkel følelse Julebordene avlyses i stor stil hos restaurantene til Nevzat Arikan. – Det er en følelse man gjenkjenner, og den er ikke god.
28.10.2021 Ny podkast: Hva er lov å si fra om på restaurant? Merete Bø og Thomas Giertsen deler sine beste tips.
06.06.2022 Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer Reiseliv
01.02.2022 Lava Oslo-sjef Maria Aas-Eng skuffet over at meteren ikke fjernes: – Mange bord som ryker når du skal holde en meter avstand Arbeidsliv
15.01.2022 Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg Reiseliv
13.01.2022 Restauranteier Nevzat Arikan: – Det er ikke optimalt, men vi åpner for å overleve Reiseliv
11.01.2022 Fursetgruppen gambler på at skjenkestoppen opphører – åpner alle restauranter i morgen Reiseliv
09.12.2021 Den lille bygda i Nordland har 900 innbyggere – og en fullbooket restaurant som serverer 16-retters smaksmeny Smak
02.12.2021 Restauranteier Nevzat Arikan frykter for julesesongen etter nye koronatiltak: – En ekkel følelse Reiseliv