05.04.2023 Fem oppskrifter som gjør påsken enda litt bedre Turpåske, hjemmepåske partypåske eller barnepåske? Her er rettene som gjør høytiden litt bedre på en enkel måte.
04.02.2021 Hummercassoulet: Tre dagers ferd mot total matlykke Kaja Rambæk Holmboe-Bang har ikke smakt favorittretten sin siden tidlig 2000-tall.
21.01.2021 Rapper og talkshowvert Aron Eskeland: – Silden er havets bling! Øyvind Hjelle lager moderne sildebord for Sildakongens sønn.
08.01.2021 Da kokken smakte en ordentlig pasta carbonara, var det ingen vei tilbake Slik lager kokk Kristian Lambrechts den perfekte pastaklassikeren.
03.12.2020 Først i voksen alder fikk hun vite hva yndlingsretten fra barndommen besto av Øyvind Hjelle lager røkt kolje for kokebokforfatter og influenser Julie Ilona Balas.
26.11.2020 Denne retten inneholder alt som var nytt og eksotisk på 1970-tallet Kylling Marengo kom inn i matforsker Annechen Bahr Bugges liv tidlig på 1970-tallet. Nå får den ny drakt på kjøkkenet til Øyvind Hjelle.
19.11.2020 Thomas Giertsens jakt på barndommens favorittrett Oppskriften til koseretten hun laget til sønnen, har derimot ikke latt seg oppspore etter hennes død. I D2s nye spalte hjelper kokk Øyvind Hjelle personer å gjenskape retter som har betydd noe spesielt i deres liv.
16.09.2020 Ifjor ble en makrellstørje solgt for 26 millioner kroner. Nå er fisken tilbake i Norge Kokk Øyvind Hjelle viser hvordan du tilbereder den eksklusive delikatessen.
27.02.2020 Den er stor, stygg, skadelig – og svært smakfull Kokk Øyvind Hjelle viser hvordan vi best utnytter kongekrabben – en av havbunnens deiligste inntrengere.
20.02.2020 Disse delikatessene plukker du best selv Gummistøvler, bøtte og spade er alt du trenger for å lage Sjømatskolens beste skjelloppskrifter.
13.02.2020 Ingen fiskeslag har vært sett på som mer hellig Øyvind Hjelles oppskrifter med fisken hvis navn må være unevnt.
06.02.2020 Føling i fjæra med Sjømatskolen Når de største skattene er plukket, ligger noen av stjernerestaurantenes favoritter fortsatt igjen på bunnen.
30.01.2020 Smak blir ikke bedre Hils på kokkefavoritten sjøkreps – og få Sjømatskolens Øyvind Hjelles beste krepsetips.
23.01.2020 Ny matspalte i D2 I Sjømatskolen med Øyvind Hjelle lærer du å bruke absolutt alt på fisken.
09.10.2019 Med kremle kan du ta brød og smør til nye høyder Dette luftige kremle- og baconsmøret smurt på nybakte bokhveterundstykker, er så godt som smør og brød kan bli.
10.09.2019 Fryser du kantarellene, gjør du en generaltabbe Det mener kokk Øyvind Hjelle, som lettsylter dem i stedet. Her forklarer han hvordan, og gir deg oppskriften på grillet reinsdyr med lettsyltede kantareller.
03.12.2020 Først i voksen alder fikk hun vite hva yndlingsretten fra barndommen besto av Mitt Matminne
16.09.2020 Ifjor ble en makrellstørje solgt for 26 millioner kroner. Nå er fisken tilbake i Norge Mat