Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Middag

Restaurant Varemottaket i Bjørvika i Oslo er intimt og en smule høylytt, men maten er elegant og balansert..

Elegant og velbalansert i Varemottaket

Fritert svor servert med rømmedipp og løyrom er den ultimate fredagssnacksen..

Slik lager du baconsvor hjemme

.

Slik lager du det perfekte middagsselskap

Få varsel når vi skriver om
Middag

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
.

Svinekjøtt så mørt at du kan spise det med skje

Høy på seg selv. Storfe høyrygg er ofte på tilbud. Med riktig behandling og en oppskrift fra USA, smaker det som en million dollar..

Spis biff uten å bli blakk

God fisk. Frykt ikke den hele fisken. Den er enklere å ha med å gjøre enn du tror..

Slik metter du mange på én fisk

Helgemat. Fuglen er ferdig. Middagen er klar..

Saftig kylling stekt på benet med smør og sitron

Belgisk klassiker. Dampet blåskjell og fritert potet..

Tenk at dampet blåskjell og fritert potet kan synge så pent sammen

I stedet for tørr og trist kylling, er en saftig smakfull og sprøstekt fugl å foretrekke.. Foto: Lars Petter Pettersen

Påskefestmaten

Dag Tjerslands Tiramisu à la Minute.. Foto: Veslemøy Vråskar

Slik kan du lage stjernerestaurant hjemme

Det er lett å tro at Lompa alltid har sett ut slik som i dag, men i 1950-årene var restauranten innredet i lys, stram og tidsriktig stil.. Foto: Javad Parsa

«Lompa» anmeldt: Lokalet er bedre enn maten

.

Svinaktig godt

.

Fin flyndre med fennikel

.

Kjapp, sunn og varm salat

.

Sunt, godt og lite oppvask

.

God mat går aldri av moten

.

Like raskt som popcorn

.

Restekjøttets gode fe

.

Det billigste kjøttet gir den beste gryten

.

Oktober er hummermåneden

Søndagsmiddager skal være enkle, rause og inkludere dessert og familie eller gode venner, ifølge Bent Stiansen..

– Dropp forrett og fancy restaurantskum

Rotisserie holdt til i Hausmanns gate. Nå har innehaveren gjort om konseptet og serverer kjøttboller i mange varianter. Foto: Camilla Jensen.

- Kjøttboller er perfekt gatemat

Begynn med rødbetsalat, fortsett med entrecôte av kalv og avslutt med sitronterte. Foto: Espen Olsen/Lars Petter Pettersen/ Jimmy Linus.

Treretters middag med rødbeter, kalv og sitronterte

Rask middag. Laksewrap med kesam og mango er velsmakende og sunt. Foto: Espen Olson.

Sunn tidsklemmemiddag

.

Sprek mammamat

And à l'orange. Skjær andebrystene pent på skrått i skiver (bildet til venstre), på tvers av kjøttets fiberretning, ellers blir kjøttet seigere. Til høyre: Andesaus må ha dyp, rik smak bygget på kraft og reduksjoner. Foto: Lars Petter Pettersen.

Slik lager du klassisk andestek

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.