Saker om: Restauranter Toppkokker er gått lei av jåleri. Nå skal det avanserte være enkelt Matsirkel med utsikt Måtte fine dining aldri dø Få varsel når vi skriver omRestauranter Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Noma stenger Stallen på stell Torgrim Eggen går brun løype i jakten på Københavns sjel Vi kan ikke akseptere at overarbeid og utskjelling er veien til Michelin-stjerner Savage: En av Oslos beste gourmetdealer Denne kokeboken ligner ikke noen andre du har sett Før korona og QR-koder kunne restaurantmenyer være kunstverk I Kina spiser de furu Restaurant Hyde: Røff matglede Parisisk sjarm og et skattkammer av et vinkart i en av Bisletts sidegater Restaurant Söl: Naturlig rogalending Vintage Kitchen: Stedet for dem som irriterer seg over små porsjoner på fine restauranter Restaurant Sawan: Et lekkert, panasiatisk samlebånd Rune Rake (60) bruker alt han tjener på mat og vin. Hvordan komme seg til Syden? Vi tok restaurantvogn gjennom Europa Fire nye Michelin-stjerner til Norge Disse kan få Michelin-stjerner i kveld Hun løfter frem de kvinnelige hverdagskokkene Gratisjobbing, trakassering og overarbeid: Tidligere ansatte snakker ut om restaurantbransjen Heftig budkrig for å sikre seg ansatte: – En ond spiral Klatrer som en geit Latterlig godt på Einer DN dro til finansfolkets nye frisone, Michaels på Oslo vest, for å spise lunsj – og ble nær kastet ut Bare restaurant: Nest best i vest Restaurant Mon Oncle: Førsteklasses klassisk Han har spist seg gjennom den norske naturen Eik: Klassisk mat mellom kobber og kjetting Esben Holmboe Bang: – Jeg vil åpne et sted der man ikke er tvangsinnlagt til 16–20 retter Restauranthuset åpner privat vinklubb der du kan lagre egen vin Aquarie: Et hav å ta av The Little Pickle: Gode, ujålete smaker på Sofienberg Skaper nytt liv i Hamars storstue Tung vinsatsing i den tidligere amerikanske ambassaden Pubeiere fortviler over meterkravet: – Dette er merkelige greier L'Ardoise: Befriende lite kalkulert Nabolagsrestauranten er et venneprosjekt som hedrer avdød kokk The Vandelay: Overpriset Maaemo-slektning Etterlengtet comeback Mowi ville åpne 2000 restauranter – endte opp med fem Ekspertenes spådommer for 2022 Vegansk fine dining: – Det Noma gjorde for matscenen for nærmere 20 år siden, gjør vi for den veganske matscenen nå Joe & The Juice fikk sitt verste år i Norge i fjor – har nå tapt over 109 mill. kroner de siste seks årene Mikael Svensson gjør selv salaten magisk i sitt nye brasseri Avalon i Vika Her er restaurantene som holder åpent – og de som tilbyr take away Restauranteier kaller tiltakspakken «forvirrende»: –Det viktigste for meg er at de ansatte blir ivaretatt Ansjosen: Italiensk, nedpå og veldig godt. Omsetningen stupte opptil 70–80 prosent: – Bar og mingling fungerer dårlig med de nye restriksjonene
Få varsel når vi skriver omRestauranter Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
DN dro til finansfolkets nye frisone, Michaels på Oslo vest, for å spise lunsj – og ble nær kastet ut
Vegansk fine dining: – Det Noma gjorde for matscenen for nærmere 20 år siden, gjør vi for den veganske matscenen nå
Joe & The Juice fikk sitt verste år i Norge i fjor – har nå tapt over 109 mill. kroner de siste seks årene
Restauranteier kaller tiltakspakken «forvirrende»: –Det viktigste for meg er at de ansatte blir ivaretatt